Sport på det private markedet

Alt blir mer og mer profesjonelt, på godt og vondt. Dette gjelder kanskje spesielt for sportsutøvere. Det er umulig å bare leve av premiepenger. Skal man ha en jobb vedsiden av så tar dette verdifull tid fra treningen. Dette igjen vil føre til at det kan bli vanskeligere å få trent nok til å ta de store gevinstene. Så man ser at mange idrettsutøvere nå begynner å se etter sponsorer i det private markedet. Dette er utøvere som den kanadiske carving spesialisten Wilson. Han presenterer sine sponsorer her http://www.wilsoncarvings.com/?page_id=17 og vil gjerne ha flere.

Northug en lysende stjärna!

I Norge er skiløperen Northug den som har satt søkelyset på dette og har fått trøbbel med flere grunnet sponsoravtaler. Det er nemlig ikke helt enkelt å ha en avtale med et privat selskap hvis man også vil konkurrere med sitt lands på brystet flagg og da tilhøre landslaget . De nasjonale lagene har egne sponsorer og tillater i liten grad private sponsorer så lenge man er med på laget.
Så det er ikke enkelt å drive med idrett på toppnivå i dag, men vi anbefaler alle små og store bedrifter å være villig til å sponse sportsutøvere så flere kan følge drømmen sin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>