Gi meg en internett byggmester

Altså, i mitt firma driver vi ikke med data ting. Selvsagt har vi datamaskiner og vi må bruke dem for i dagligdrift, men det er ikke det vi tjener penger på. Vi bygger hus, fikser hus som allerede står oppe og gjør alt som trengs for å gi eieren en bolig som passer deres behov. Hvorfor finnes det ikke det same når det kommer til internett?
Hvorfor skal jeg bruke av min dyrebare tid til å drive å dille med internett oppdateringer, programvare og alt slikt tull.

Jeg har ikke all verdens erfaring med databedrifter, men nå har jeg fått http://taskcamp.no/ til å komme inn med sin ekspertise. Jeg kan bare håpe at de ikke bare setter opp et system, for så å tenke at vi skal bruke av vår tid på dette. Det er helt galematias! Jada, jeg trenger internett og tilstedeværelse og annet for å få kunder, men hvert minutt jeg sitter og oppdaterer nettsiden er et minutt jeg kunne brukt på å få flere kunder. Så jeg taper jo penger på dette tullet.
Nei, jeg satser på at folkene fra taskcamp kan ta over hele greien og sikre at kundene kommer inn døren hos meg, så kan jeg fokusere på å hjelpe dem i praksis.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>