De beste feriene er opplevelses ferier

Den aller beste ferien er en opplevelses ferie, mener nå jeg. Ikke bare får man med seg mange gode opplevelser i kofferten hjem, men man kan også bare la seg drive med. For meg er dette viktig ettersom jeg i jobbsammenheng har en ledende rolle, den som sikrer at ting blir gjort til visse tider. Jeg elsker et slikt hektisk miljø og en av grunnene er nok at jeg kjeder meg lett.

 

Jeg vil ikke kjede meg på ferie, så jeg legger altid turen til et sted hvor jeg kan oppleve natur, kultur eller annet. Dette året går derfor turen til Salten. Jeg har vært inne på http://www.saltenreiseliv.no/, og lagt noen planer. Det er ikke bare jeg som skal ut å reise. Derfor var jeg veldig glad for alle valgmulighetene vi fant på denne nettsiden. Vi har lagt opp til en god blanding av aktiviteter sammen og individuelt. På denne måten får vi alle litt som passer for vår personlighet, samtidig som vi tilbringer den viktige og nødvendige tiden sammen. For oss som familie så sikrer dette både viktig tid sammen og viktig tid for oss selv. Hvis denne turen er vellykket så er sjansen stor for at jeg tenker noe lignende på neste firmafest!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>